Afgelopen weekend zijn we met ons viertjes een weekendje gaan kerstshoppen in Maastricht.

Om ons Amber een groot plezier te doen, hebben we op zaterdag een tussenstop gehouden in Plopsa Indoor Hasselt, hetgeen ze echt wel super plezant vond. Die avond hebben we dan in het Carbon hotel in Genk geslapen.. prachtig hotel met bad in de slaapkamer.

Op zondagochtend zijn we dan doorgereden naar onze eindbestemming: Maastricht. Na het inchecken in Hotel Van der Valk, zijn we met de shuttle midden in het overbevolkte centrum van Maastricht afgezet. De sfeer zat er zeker en vast in, maar het was een beetje te druk om goed te kunnen shoppen en te kunnen genieten van de mooie kerstmarkt. Om die reden zijn we in de late namiddag naar ons hotel teruggekeerd. Daar hebben we genoten van een overheerlijk buffetdiner, een echte aanrader: Live Cooking  Van der Valk. En om onze avond op een plezante manier af te sluiten, hebben we nog genoten in de spiksplinternieuwe wellness met zwembad, sauna, turks stoombad en bubbelbad.. zalig genieten en relaxen :)

Op maandagochtend, na genoten te hebben van een super ontbijtbuffet zijn we terug naar Maastricht centrum gereden. Het was er zeer rustig, ook al waren alle winkels en kerstkraampjes open. Echt genieten van de rust en de kerstsfeer in de stad. We hebben ons dan ook gewaagd op de schaatspiste, hetgeen ons Amber superleuk vond.

Voor ons Fleur was dit haar eerste uitstapje en het is zeer vlot verlopen.

Klik hier om al onze weekendfoto’s te bezichtigen.

VN:F [1.9.17_1161]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.17_1161]
Rating: 0 (from 0 votes)