DSC_0726.JPG, originally uploaded by Fam. Snoeren.

Een week geleden hebben we afscheid moeten nemen van onze trouwe viervoeter Brownie.

Tijdens de geboorte van Fleur begon hij heel de tijd te braken. Na een hele nacht kuisen is hij de volgende dag met spoed naar de dierenarts gebracht waar hij onmiddellijk moest geopereerd worden mits hij terug een stuk textiel had ingeslikt (bassets zijn echt gekend als stofzuigers en eten alles op wat ze op de grond vinden).

De operatie was geslaagd en Brownie mocht op zaterdag naar huis, maar 2 dagen later begon hij plots hevig te bloeden uit zijn wonde. De dierenarts was nog eens langsgeweest en had extra medicatie gegeven, maar 2 dagen later was hij nog steeds niet beter en is hij terug met spoed geopereerd. Hij is dan de hele tijd daar gebleven maar blijkbaar heeft de medicatie nooit willen werken, hij stootte alles af in zijn lichaam.

We hebben dan een weekje geleden een heel zware beslissing moeten nemen voor onze bijna 9-jarige Brownie en hebben hem met zeer veel pijn in ons hart moeten laten inslapen.

We zullen hem zeer hard missen, maar zal voor eeuwig een speciaal plaatsje in ons hart hebben.

Geschiedenis

We hebben heel wat herinneringen aan hem dus ook veel foto’s.
DSCN0019
Onze puppie kochten hem rond februari 2005.

Energy? Red Bull?
Hij kreeg altijd al veel aandacht door zijn lange oren en diepgaande wallen. Deze foto kreeg toen ook veel aandacht op Flickr.
Toen viel hij nog constant over zijn eigen flappies.
IMAGE_079
Toen kon hij nog heel goed springen, maar naar beneden springen was duidelijk toen al een probleem toen we thuiskwamen na onze werkdag.

Zijn hoogtepunt was net bij de geboorte van Amber. Toen we haar samen bij hem legde was het duidelijk dat Bassets een grote kindervriend zijn.
Deze video is nog steeds enorm populair op Youtube (190.000 views!!), hij kwam zelfs op NBC nieuws en de video kreeg de 2de plaats op Animal Planet/Discovery Channel als cuttest animal video.
Amber-019036
Wat later namen we ook een gezinsfoto, natuurlijk met onze grappige hond.
Brownie asking to play
Het leukste vond hij sneeuw, waar hij uren kon in huppelen.
DSC_0010.JPG
Drinken van uit een potje vond hij vies, ofwel was het van de kraan

… ofwel uit de vijver.

DSCN5638
We zullen hem missen tijdens de feestdagen.

VN:F [1.9.17_1161]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.17_1161]
Rating: 0 (from 0 votes)