Je merkt het, we posten terug wat blog berichten tegelijk, dit omdat er nieuws te melden valt. Wat? Dat kom je wel te weten heel binnenkort.

Ik ben naar Val Thorens geweest. Ik had deze paar daagjes gewonnen en het was vooral leerrijk om met concollega’s te netwerken. Niet om te skiën (dat kan ik nog niet en ik vond het te kort om te leren) maar gewoon om wat rond te wandelen.

Het was boven de 2500 meter en dat merkte ik meteen aan de weinige zuurstof. De eerste nachten heb ik met het raam open geslapen omdat het zo lastig was, tot bloedens toe aan de neus.
Na 2 dagen gingen we dan ook even tussen het werk door gaan rodelen. Dat was  met de mini slee 6 km naar beneden en dit wel 40 minuten lang! Dat is zeker een aanrader om te doen.
Jammer genoeg was er de eerste dagen bijna geen zicht door de enorm dichte mist. Maar op het laatste klaarde het op waardoor ik toch wel een aantal uurtjes kon wandelen met een lekkere wafel met warme Nutella in de hand.

VN:F [1.9.17_1161]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
VN:F [1.9.17_1161]
Rating: 0 (from 0 votes)
Paar daagjes naar de sneeuw, 10.0 out of 10 based on 1 rating