Amazon komt naar België en Nederland! Maar op het eerste zicht enkel maar voor het verkoop van boeken voor Kindle / S3. Dus wie zoals ik veel elektronica besteld, ben je trouwens nog steeds beter te bestellen op Amerikaanse Amazon.com site met de lage dollar koersen. Of via de Engelse amazon.co.uk.

Amazon.com

Hier zie je amazon.co.uk

Momenteel is de amazon.be zelfs in het bezit van een verzekeringsmakelaar uit Antwerpen. En de .nl voor Nederland verwijst gewoon naar de UK site.

 

Betrouwbaar?

Zelf heb ik nog nooit slechte ervaringen gehad met hen, maar alles hangt ook af wie de verkoper is. Je moet Amazon eigenlijk zien als een groot shopping center waar verschillende winkels in gevestigd zijn. Je kan er ook opletten wie het verstuurd, in vele gevallen is die Amazon en dan loop je praktisch geen risico.

Betrouwbaarheid zit wel goed

Verzending van Amazon zelf is betrouwbaar

Ik heb daar zo net ook een Nest thermostaat gekocht met korting, ik ga hiervoor een apart artikel schrijven.

VN:F [1.9.17_1161]
Rating: 10.0/10 (2 votes cast)
VN:F [1.9.17_1161]
Rating: +1 (from 1 vote)
Amazon.be, 10.0 out of 10 based on 2 ratings