Steur, originally uploaded by Fam. Snoeren.

Onze vorige steuren waren spijtig genoeg meegenomen door een reiger of een kat. Na heel wat berichten te lezen en omdat we het toch heel leuke vissen vinden, hebben we dan maar besloten een nieuwe te kopen, maar dan direct wat groter. Deze zijn dan sneller en krachtiger tegen de natuurlijke vijanden.
We vonden een exclusieve steurwinkel die de import rechtstreeks doet waardoor ze veel goedkoper zijn en waardoor je veel meer keuze hebt en  echt goei advies krijgt. De omgebouwde tuin is net aan de grens met Hulst.  Iemand die op zoek is naar deze unieke vissen moet zeker eens een bezoekje nemen.
Ik ga hem proberen tam te maken net als de vorige, al is dat wel een raar zicht met die grote mond!

VN:F [1.9.17_1161]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.17_1161]
Rating: 0 (from 0 votes)