We zijn nu met Neckermann aan de gegarandeerde laagste prijs in Hotel Eugenia Victoria in Playa del Ingles op Gran Canaria.

Eugenia Victoria

Het gebouw is op het eerste zicht met al dat marmer niet zo modern maar daar is dit hotel verandering in aan het brengen. De tuin en zwembaden zijn prachtig en dat kan je zeker ook zeggen van de grote ondergrondse wellness.

Augenia Victoria kinderzwembad

Amber heeft het hier helemaal naar haar zin omdat het hier vooral Nederlandstalig is. Zowel de (oudere) bezoekers spreken Nederlands als de animatie waardoor ze al van de eerste dag mee kon dansen op Plop enzo.

Het eten is hier uitgebreid en elke dag totaal anders. Cava en vers geperst fruitsap bij het ontbijt, elke dag doorlopend ijsjes bij de All-in. ‘S middags zijn er zelfs frikadellen, broodje kroket enz wat bewijst hoeveel Nederlanders hier zitten. Er is zelfs de mogelijkheid om kip aan de spit en biefstuk op de steengrill te eten in dit leuk hotel.

Dit hotel is een aanrader, vooral voor mensen die het moeilijk vinden om andere talen te verstaan en geen zorgen willen.

Meer info over dit hotel kan je hier op Neckermann vinden.

VN:F [1.9.17_1161]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
VN:F [1.9.17_1161]
Rating: 0 (from 0 votes)
Hotel Eugenia Victoria, 10.0 out of 10 based on 1 rating