IMG_2163

Ons Ambertje is voor het eerst naar de cinema geweest voor de film met de kikker en het varkentje.. jep The Muppets. Ze vond het een hele belevenis natuurlijk, zeker om dat er ‘s middags heel veel andere kindjes zijn om helemaal vooraan wat te huppelen.
Het was dan ook nodig om ze even stil te laten nadien. Je moet weten dat onze peuter (3,5 jaar) zelfs geen 30 min naar TV kan kijken.
Net voor de nieuwste Disney film (ze hebben The Muppets overgekocht in 2004) begon, was er een kortfilmpje van Toy Story, hetgeen ze eigenlijk nog het leukste van al vond. Want The Muppets is eigenlijk maar een te simpel verhaal zoals je er al 1001 hebt, zelfs met niet zo heel veel humor maar dan wel met veel (ouderwets) gezang. Op die manier interesseert het zelfs Amber niet, wat toch wel een gemiste kans was. Dan waren de Smurfen echt wel stukken beter.
Je hoort het, we zijn er eigenlijk niet zo enthousiast over. Zeker niet met die super dure prijzen die Kinepolis vraagt. Nog een geluk dat de popcorn ons enorm gesmaakt heeft.

IMG_2167

VN:R_N [1.9.17_1161]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.17_1161]
Rating: 0 (from 0 votes)