IMG_0350.JPG, originally uploaded by Fam. Snoeren.

Na een enorm zware week op t werk vertrokken we direct op zaterdagmorgen naar Budapest met een “camion” (3,5 ton) van Dockx.
Het erge was dat die maar 110 km/u reed, dus kwamen pas een goeie 15 uur later aan (1330 km).
Bij aankomst hebben we snel iets gegeten en lagen we al snel te ronken. De dag nadien hebben we een podium opgebouwd van 10m op 3m hoog en eveneens alle video apparatuur om de presentatie goed te laten verlopen. Al snel waren de repetities tot laat in de avond evenals op maandag. Zo waren de meeste dagen goed gevuld van 7u tot 23u wat enorm op je vermoeidheid begint te wegen. Woensdag dan voor de eerste keer 3 uurtjes vrije tijd.

Bij terugkeer op vrijdagnacht na het afbreken van het podium zijn we op een band gereden waardoor er een hels lawaai ontstond. Toen we langs de pechstrook in het duistere Duitsland stonden merkten we dat die band ons reservewiel deels los gerukt had. Niets erg dus in tegenstelling tot het voortuig achter ons die ook over die band had gereden.

Eindelijk thuis bij men meisjes en eindelijk nog eens een wat rust.

VN:F [1.9.17_1161]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.17_1161]
Rating: 0 (from 0 votes)