De laatste tijd waren het nogal zware weken. Mijn gezondheid had het nogal lastig.

Het begon 2 weken geleden: ik begon te draaien, zo erg dat ik ‘s nachts zelfs 3 x moest overgeven. De dag nadien was ik enorm slecht en ben ik naar de huisarts gegaan. Daar kreeg ik te horen dat mijn bloeddruk te hoog was (15/10). Ik kreeg dan betablockers mee, die soort pillen die 60% procent van de gepensioneerde Vlaming neemt. Tijdens die week kreeg ik af en toe (soms wel 4 uur lang) vervormd zicht met daarna hoofdpijn.

Na nog veel bezoekbij de dokter omdat ik telkens herviel evenals mijn bloeddruk die onstabiel bleef, is dan besloten een bezoek aan de neuroloog te brengen en een CT scan te nemen. Na heel wat testen bleek helemaal niets verkeerd te zijn maar toch wordt er nog steeds gecontroleerd waarom mijn lever zo een hoge waarde heeft (110 ipv max 40).

Van daaruit werd ik dan naar de cardioloog gestuurd en toen ik op mijn linkkant moest liggen na een goede fietstocht viel ik flauw. Die betablocker pillen deden men bloeddruk te laag komen! Na wat matige paniek stuurden ze me naar de neus- en oorarts.

Na een kort verhaal wist de specialist al meteen dat het met mijn oren te maken had. Na een test met de computer die de trommelvliesspanning meet, bleek mijn linkeroor meer gespannen te zijn en daardoor onstaat er een druk en krijg je al die problemen. Ik moet nu 64 pillen nemen en dan opnieuw testen doen. Hopelijk is het maar tijdelijk maar in ieder geval ben ik al blij dat er niets mis is met mijn hart ofzo!

Conclusie, je oren kunnen meer dan horen, het kan je ziek maken zodat de dokters niet makkelijk weten wat je hebt!

VN:F [1.9.17_1161]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.17_1161]
Rating: 0 (from 0 votes)